Halloween Fortune

Halloween Fortune on huikean hieno slotti, joka on peliyhtiö Playtechin käsialaa. Se ihastuttaa todella lumoavalla ja yksityiskohtiaan myöten viimeistellyllä ulkoasullaan sekä teemaan sopivalla äänimaailmallaan. Lisäksi slotissa on mahdollisuus todella muhkeisiin voittoihin.

Pääosassa keloilla seikkailee kolme noitaa. Mutta kyse ei ole todellakaan mistään pääsiäiskorteista tutuista ryppyisistä ja koukkunenäisistä eukoista, vaan tämän pelin noidat ovat todella kuumia typyköitä. Herkullisen synkkää ja goottihenkistä kokonaisuutta täydentää muu mystinen esineistö taikajuomineen, amuletteineen ja taikapatoineen. Taustalla kuu luo valoa muuten niin synkkään maisemaan ja pääset tutustumaan totta kai myös kiiluvasilmäiseen mustaan kissaan ja korppiin. Halloween Fortune on todellakin ilo silmälle. Kysymys kuuluu: uskallatko lähteä peliin mukaan?

Rohkeus todellakin kannattaa, sillä Halloween Fortune tarjoaa muun muassa 10 000 kolikon arvoisen jackpotin. Halloween-teeman mukaisesti tämän voiton sinulle tuovat tietenkin kurpitsat. Jo peruspelin puolella pääset nauttimaan runsaista voittokertoimista ja ilo vain yltyy päästyäsi bonuspelin puolelle. Se on kiehtova kokonaisuus, jossa pääset valitsemaan aluksi haluamasi neitokaisen ja tämän jälkeen yhden hänen tarjoamistaan taikajuomapulloista. Noitanainen kertoo sinulle voittamiesi ilmaiskierrosten määrän eikä pullostakaan paljastu katkeraa kalkkia, vaan voittokerroin. Jos onni on sinulle myötäinen, voit saada palkinnoksi 20 ilmaiskierrosta, joilla saat voittosi takaisin 10x-kertoimella. Mukavana lisänä on Gamble-toiminto, eli suomalaisittain tuplaus. Voit aina halutessasi yrittää tuplata voittopottisi arvaamalla, onko seuraava kortti musta vai punainen.

Panokset ja voittolinjat

Halloween Fortunessa on viisi kiekkoa ja 20 voittolinjaa. Voittolinjojen määrää voi kuitenkin säätää pienemmäksi, mikä on hyvä ominaisuus, sillä panokset asetetaan aina per voittolinja. Jos haluaa pelata säästeliäästi pienillä summilla, voittolinjojen määrää voi vähentää. Kolikon arvon voi säätää välille 0,01-1 €. Voittolinjojen määrä valitaan Lines- ja kolikon arvo Line Bet -painikkeella. Voittolinjoista ja voitoista saa lisätietoa pelin Info-kuvakkeesta. Siihen kannattaa ehdottomasti tutustua, sillä monista muista kolikkopeleistä eroten, Halloween Fortunessa voi osalla symboleista saada voittoja jo saadessaan niitä kaksi samanlaista. Lisäksi suurin osa voitoista tuo mukanaan varsinaisen rahapotin sijaan hienot voittokertoimet. Slotin RTP on varsin mukava 97 %.

Ulkoasu ja teema

Halloween Fortune on ulkoasultaan yksi hienoimmista kolikkopeleistä, erityisesti jos synkkä goottitunnelma miellyttää omaa silmää. Grafiikat ovat todella korkealaatuiset ja 3D-animaatiot herättävät pelin todellakin eloon. Päähenkilöinä ovat luudillaan lentelevät noitaneitokaiset, jotka ovat perinteisestä kuvaustavasta poiketen nuoria, kauniita ja seksikkäitä. Myös muut pelin symbolit liittyvät tiukasti Halloweenin maailmaan. Kurpitsa toimii wildina, pääkallo kynttilöineen lisää hiuksia nostattavaa tunnelmaa ja eläinmaailmasta on edustettuna totta kai korppi ja kissa. Tässä pelissä mustan kissan näkeminen ei kuitenkaan tuo todellakaan huonoa onnea. Vaikka Halloween Fortunessa liikutaan kauhutunnelmissa, ei se ole kuitenkaan varsinaisesti pelottava, eikä tarjoa mitään väkivaltaista, veristä tai groteskia nähtävää. Se sopii hyvin hieman herkkähermoisemmillekin pelaajille. Äänimaailma viimeistelee pelin tunnelman.

Bonustoiminnot

Halloween Fortunessa on todella hieno oma bonuspeli nimeltään Witches’ Brew. Siihen pääsee, jos saa kaksi bonussymbolia minne tahansa ensimmäiselle tai toiselle kiekolle. Ensimmäiseksi pääset valitsemaan noidista mieleisesi. Valitsemasi nainen tarjoaa sinulle kuplivasta padastaan satunnaisen numeron, joka kertoo voittamiesi ilmaiskierrosten määrän. Niitä voi saada jopa 20. Mutta sinun tulee vielä valita taikajuomista, näin saat selville voittokertoimesi määrän, joka voi olla jopa 10x. Sen lisäksi, että bonuspeli tarjoaa kaikkea, mistä kolikkopelaajat aina unelmoivat – ilmaiskierroksia ja voittokertoimia – se on toteutettu todella hienosti ja näyttävästi. Eikä pidä unohtaa, että voittokertoimia on tarjolla jo ihan peruspelinkin puolella. Voit myös yrittää tuplata voittosi slotin Gamble-toiminnolla.

Hyvät puolet

Halloween Fortunessa on niin paljon hyviä puolia, että on vaikea päättää, mistä aloittaa. Ehkä siitä, minkä pelaaja huomaa aivan ensimmäisenä, eli slotin loistavan hienon ulkoasun. Vaikka slotti luottaa perinteiseen viiden kiekon ja kolmen rivin kelarakenteeseen, jo peruspelinkin puolelta löytyy omaperäisiä ratkaisuja: esimerkiksi voittojen saaminen kahdella symbolilla (joissain tapauksissa) ja voittokertoimien muodossa. Tuplausominaisuus on aina plussaa, sillä erityisesti monet suomalaispelaajat ovat tähän tottuneet. Halloween Fortunen bonuspeli on todella hieno ja tuo lisäjännitystä peliin, ja siinä saa sekä ilmaiskierroksia että voittokertoimia. Slotin RTP on varsin korkea ja pelistä on mahdollisuus kerätä sangen mukavia voittoja. Tässä pelissä on todellakin kaikki osaset kohdillaan.

Huonot puolet

Halloween Fortune on kokonaisuudessaan todella hieno kolikkopeli, eikä sen ulkoasusta tai pelillisistä ominaisuuksista löydy nurisemisen aiheita. Oikeastaan ainoa asia, mistä on syytä huomauttaa, on se, että pelin panostusskaala on melko suppea. Halloween Fortunessa ei pääse tuhlailemaan satasia per pyöräytys, joten ne, jotka haluavat pelata todella korkeilla panoksilla, eivät slotista tämän puolesta viehäty. Suurimmalla osalla pelaajista tämä ei kuitenkaan liene ongelma. On aina makuasia, millaisista aihepiireistä pitää, Halloween ja kauhu eivät kenties jaksa kaikkia innostaa. Halloween Fortune on kuitenkin pelinä sen verran toimiva paketti, että tällaisen seikan ei kannata antaa estää slottiin tutustumista. Kannattaa ihmeessä kokeilla, Halloween Fortunesta voi tulla vaikka uusi suosikkipelisi.

Yhteenveto

Playtechin Halloween Fortunen parissa pääset ihanan synkkään goottitunnelmaan mustien kissojen, taikajuomien ja -kattiloiden, kurpitsoiden sekä hemaisevien noitanaisten kanssa. Slotti erottuu kaikin tavoin edukseen kolikkopelien laadultaan monenkirjavasta joukosta. Bonuspelissä pääset valitsemaan noitien ja taikajuomien valikoimista itsellesi ilmaiskierroksia asiaankuuluvine voittokertoimineen. Jos pelaaminen on sinulle harrastus, johon et halua uhrata liikaa kovalla työllä ansaitsemiasi rahoja, Halloween Fortune on oiva valinta. Siinä pelin tiimellykseen pääsee mukaan ihan pikkurahallakin, joten rahan tuhlaamisesta ei tarvitse todellakaan tuntea huonoa omaatuntoa. Se sopii hyvin niin aloitteleville kuin jo kokeneillekin pelaajille, sillä se on simppeli, mutta mukavalla tavalla erilainen. Älä jää odottelemaan Halloweenia, vaan lähde tämän lumoavan pelin pariin jo tänään!