Beach

Kaipaatko lämpimiin tunnelmiin ja eroon harmaasta, kiireisestä tai tylsästä arjesta? Miltä tuntuisi vain loikoilla lämpimällä hiekkarannalla katsoen mitä meren aallot rannalle huuhtovat ja napsia samalla hieman voittoja taskuihin?

Jos tämä kuulostaa hyvältä, kannatta tutustua NetEntin Beach-slottiin. Voit seurata, miten kivet, puun palaset, erilaiset kotilot ja jopa pulloposti ilmestyvät rannalle tuoden samalla voittoja mukanaan. Jotta homma ei menisi liian raukeaksi, Beach sisältää onneksi hupaisan mustekala-wildin, joka esiintyessään alkaa sekoittaa pakkaa. Se tutkailee muiden symbolien sisältöä, jonka jälkeen se alkaa tarmokkaasti vaihtaa niiden paikkaa, jotta pelaajalle muodostuisi mahdollisimman hyvä voittoyhdistelmä. Kyseisen erikoiswildin lisäksi pelistä löytyy tavallinen villikortti, joten lisäominaisuuksista ei ole pulaa.

Mustekala-wildista on sanottava vielä sen verran, että sen mukanaan tuomat voitot saa aina kaksinkertaisena takaisin. Tämän suloisen veijarin ilmestymistä keloille kannattaa siis todellakin odottaa. Kaikkien kolikkopelaajien iloksi Beach tarjoaa myös ilmaiskierroksia, joten ihan ilmaistakin hupia on luvassa. Parhaimmillaan ilmaisia pyöräytyksiä voi saada jopa 24 kappaletta. Voittolinjoja on 20, joten erilaisia tapoja voittaa on paljon. Beachin suurin mahdollinen voitto on peräti 20 000 kolikkoa, jonka voi voittaa saamalla viisi aarrearkku-symbolia aktiiviselle voittolinjalle. Jos tähän voittoon yhdistyy vielä voittosummat tuplaava mustekala-wild, palkinto on kokonaisuudessaan 40 000 euroa. Jos voitot eivät kiinnosta, Beachia pääsee pelaamaan ihan leikkirahallakin. Silloin voi vain keskittyä pelin rauhaisaan tunnelmaan.

Panokset ja voittolinjat

Beachissa on viisi kiekkoa ja 20 voittolinjaa. Kolikkoja voi asettaa voittolinjalle yhdestä kymmeneen ja kolikon arvon voi valita väliltä 0,01-1 €. Minimipanos on näin ollen 20 senttiä ja maksimipanos 200 €. Vain voittolinjan suurin voitto maksetaan ja voitot lasketaan linjoilla vasemmalta oikealle. Pelissä on mukana scatter sekä wild. Scatter on pullo, joka sisältää pullopostia ja wild on rannalle ajautunut puun palanen. Wild voi ilmestyä kiekoille 1, 2, 4 ja 5, ja se korvaa kaikki muut symbolit paitsi scatterin. Näin se auttaa voittoyhdistelmien muodostamisessa. Auto play -toiminnolla saat kiekot pyörimään automaattisesti niille säätämäsi kierrosmäärän ajan. Voitoista ja voittolinjoista löydät lisätietoa klikkaamalla pelin playtable-kuvaketta. Beachin palautusprosentti eli RTP on 96,80 %.

Ulkoasu ja teema

Beach kuvaa nimensä mukaisesti rantaa. Perinteisen näkyvillä olevan kiekkorakenteen sijaan symbolit koostuvat rannalle huuhtoutuvista esineistä. Varsinaisen kiekkojen pyörimisen sijaan näet siis miten aalto heittää symbolit rannalle. Tämä on omaperäinen ratkaisu, joka näyttää todella hienolta. Symbolit ovat todellakin kaikkea sitä, mitä voit oikeastikin kuvitella rannalle huuhtoutuvan. Suuriarvoisin symboleista on aarrearkku, minkä lisäksi erilaiset simpukat tuovat muhkeita voittoja. Matalampiarvoiset kuviot ovat puolestaan kiviä, jotka erottaa toisistaan niiden kirjain- ja numerosymboleista. Beachin äänimaailma on ihanan rauhallinen ja rentouttava, koostuen aallon äänistä. Ärsyttävää pimputusta ja muuta keskittymistä häiritsevää meteliä ei tarvitse pelätä. Kerrankin äänten mykistämiselle ei ole tarvetta, vaan äänimaailmasta voi jopa nauttia.

Bonustoiminnot

Beachin bonustoiminnoista on mainittava ensimmäisenä sen iki-ihana mustekala-wild, eli Octopus wild. Tavallisesta wildista poiketen se ilmestyy ainoastaan kolmoskelalle. Ekstraominaisuuteen kuuluu, että se vaihtaa kahden symbolin paikkaa niin, että pelaaja saa paremman voittoyhdistelmän. Octopus wild voi vaihtaa minkä tahansa symboleista. Lisäksi sen mukanaan tuomat voitot maksetaan aina kaksinkertaisina. Pelin scatter taas oikeuttaa ilmaiskierroksiin, joiden määrä vaihtelee scattereiden lukumäärän mukaan. Vähimmäismäärä scattereita on kolme ja sillä saa 8 ilmaiskierrosta, neljällä saa 16 ja viidellä peräti 24 ilmaista pyöräytystä. Scatterit voivat ilmestyä minne tahansa kiekoille ja ne tunnistat siitä, että niissä on kuvattuna pullo, jonka sisällä on kirje – pullopostia siis.

Hyvät puolet

Beachissa on onnistuttu luomaan lempeä, rauhallinen ja rentouttava tunnelma. Voit katsella meren huuhtovan rantaan esineitä aaltojen hiljaista kohinaa kuunnellen. NetEnt on luonut ihanan meditatiivisen pelin. Sen ulkoasu on kivan näköinen ja on mukavaa vaihtelua, että perinteistä kiekkorakennetta ei ole, vaan aalto heittää symbolit paikoilleen. Ehdottomasti parasta pelissä on sen mustekala-wild, joka on violetti, ihmiskasvoinen ja iloisesti touhuileva veijari. Sen puuhia on ilo katsella. Sen lisäksi, että se tarjoaa runsaasti hupia, se auttaa voittojen muodostamisessa ja tuplaa kaikki potit. Positiivista on myös se, että Beachissa on mahdollisuus saada ilmaiskierroksia, sillä juuri niitä monet kolikkopelaajat metsästävät. Säännöt ovat yksinkertaiset, joten päätä ei tarvitse vaivata niiden opettelemiseksi.

Huonot puolet

Beach on toimiva perusslotti, joka eroaa muista kolikkopeleistä omaperäisellä kiekkorakenteellaan, jossa ei nähdä pyöriviä keloja vaan symbolit tuo ruudulle meren aalto. Lisäksi siinä on hauska erikoisjokeri tavallisen wildin lisäksi. Muuten Beachin tarjoamat ominaisuudet ovat sellaisia, jotka ovat hyvin tavanomaisia kolikkopeleille ylipäätään. On aina makukysymys, millaiset slotit itseen vetoavat, ja on hyvinkin mahdollista, että Beach ei jaksa pitää kaikkien pelaajien mielenkiintoa yllä. Beachin tyynen, rentouttavan ja rauhallisen tunnelman kääntöpuolena on, että osa voi kokea sen ennemminkin tylsäksi ja unettavaksi. Koska makuja on todellakin monia, kannattaa itse kokeilla, mitä pelistä on mieltä. Beachin osalta on sanottava vielä se, että sen RTP ei ole kaikkein korkeimmasta päästä.

Yhteenveto

NetEntin Beach vie pelaajan meren rannalle seuraamaan miten aalto tuo tullessaan erilaisia esineitä: pullopostia, kiviä ja simpukoita. Keloja pyörittäessä voi kuunnella meren hiljaista kohinaa ja vain rentoutua. Jos kaipaat lepoa ja irtiottoa arjesta, Beach tarjoaa juuri tätä. Pelin parissa voit hetkeksi unohtaa maailman murheet. Toimintaa slottiin tuo sen ihastuttava mustekala-wild, joka aina ilmestyessään auttaa voittoyhdistelmän muodostamisessa kahta symbolia vaihtamalla sekä tuplaa voitot. Lisäksi pääset nauttimaan ilmaiskierroksista, joita voit saada jopa 24 kappaletta. Sinulla on mahdollisuus pelata Beachia sekä pikkurahalla että isommillakin summilla, sillä panoksen voi asettaa välille 0,20-200 €. Halutessaan automaattia voi pelata ihan leikkirahallakin. Nauti sinäkin päivästä rannalla Beach-kolikkopelin parissa!